Vi er din forhandler af
ESSENTIAL FOODS til hund og kat.

Derudover kan vi eksempelvis tilbyde følgende behandlinger til din hund eller kat
- Alm. vaccinationer
- Rabies-vaccination (pas)
- Flåtmidler
- Loppemidler
- Ormekur
Du kan kan afhente dine varer, når det passer dig...
Du skal blot bestille på forhånd, så stiller vi varerne frem til afhentning. Da vi har udkørende dyrlægepraksis, kan vi være ude af huset, og du kan derfor ikke forvente, at der altid er personale tilstede, selvom det er inden for åbningstid. Derfor - bestil på forhånd og vi stiller varen klar i vores afhentningsfaciliteter. For bestilling, ring til os eller send en mail. 
Tlf. 72 40 77 11 (Hverdage 8:00 - 16:00)
Bestil via e-mail (afvent bekræftelse)

​​​​

 

 

 


Derfor skal du vælge
ESSENTIAL FOODS

ESSENTIAL FOODS er testvindende måltider til din hund og kat- som sikrer stabiliteten af blodsukkernivauet. Alle måltider er tilberedt med mindst 74% af ingredienser såsom kylling, and, laks, ørred, sild, lam, hjort og æg.
Alle produkter er kornfrie. Det høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur betyder exceptionel høj ernæringsværdi, sammenlignet med andre brands. På de fleste hunde vil man kunne oplever en positiv påvirkning. Og man kan forvente at opleve en mere rolig og afbalanceret hund før, under og efter spisning.
 
Der er 8 forskellige opskrifter og 2 forskellige kroket-størrelser.  Vores fuldfoder til den voksne hund, som alle ender på navnet living, kommer med hele 4 forskellige smag og kød indhold. Så din hund vil ha' muligheden at få oplevelsen af en ny smag.

 

Bestil ESSENTIAL FOODS til afhentning på Hesteklinik Herning

Ring 72 40 77 11 (Hverdage 8:00 - 16:00) eller
Bestil via e-mail (afvent bekræftelse)

 

 

 

 

MINI Delights godbidder fra ESSENTIAL FOODS

 

 

Fantastiske godbidder fra ESSSENTIAL FOODS til hjemmet eller på træningspladsen. Kornfri, koldpresset og mere end 70% lam, laks eller and.
Praktisk pose med gen-luk. Whats not to like, når der skal bruges en godbid til træning, motivation og lidt på gåturen?
MINI DELIGHTS er ca. 1 cm i størrelsen og semi-moist, dvs. blød. Prisen? Yes, we know, den burde være højere, men vi kan slet ikke lade være.

 

 

 

 

 

Bestil til afhentning på Hesteklinik Herning

Ring 72 40 77 11 (Hverdage 8:00 - 16:00) eller
Bestil via e-mail (afvent bekræftelse)