Har din hest MUK?
Du kan kurere muk på 1 uge.

Er det blevet uoverskueligt,
at fjerne muk på din hest?


Hvis du bøvler med at få MUK-skorperne vasket væk, fordi din hest ikke vil stå stille, eller fordi MUK’en måske har bredt sig uoverskueligt, så har vi det rigtige tilbud til dig.

Effektiv behandling af MUK

MUK er smertevoldende for hesten, og derfor  bedøver vi din hest og laver en grundig afskrubning. Efter tilbundsgående afskrubning vil din hest ikke være øm, og du vil selv kunne fortsætte behandlingen uden bedøvelse de efterfølgende dage. Vi vejleder dig i den fortsatte behandlling, og du får udleveret de medikamenter og hjælpemidler, det vil kræve for dig at færdiggøre behandlingen korrekt. Som nævnt kan du få bugt med MUK’en på 1 uge, hvis du følger vores vejledning.
Vi kan behandle din hest for MUK, mens du passer dit arbejde
Den første grundlæggende MUK-behandling foregår på Hestklinik Herning i hverdagene om formiddagen. Det er en stor fordel, hvis du kan være til stede og få vores vejledning, i mens vi behandler din hest.  Hvis du ikke kan være til stede pga. dit arbejde, så kan du aflevere hesten hos os.  I så fald får du din vejledning pr. mail/telefon.
Alvorlige MUK-tilælde
Ved komplicerende lymfangitis (voldsomt hævet ben og udtalt halthed), da kan behandling på klinikken i 2-3 dage være den bedste løsning. Vi har gode staldforhold til "indlæggelse" af din hest.

 

Tidsreservation og spørgsmål

Veterinærsygeplejerske
Alice Lindholm 

Tlf. 72 40 77 11

info@hesteklinikherning.dk