Personale

Niels Tellerup
Dyrlæge

Dyrlęge Niels Tellerup

 

Jeg er uddannet i 1992 fra Den Kongelige Veterinærhøjskole i København. Hestespecialiseret fra Royal Vet. College i London og akupunktur fra Nat. University of Taiwan. 20 års efteruddannelse indenfor heste, primært via AAEP, USA. Har været 3 år som Assistent i England (Bourton Vale Equine Clinic) og efterfølgende 18 år som dyrlæge i Danmark (Hesteklinik Herning).

 

Niels er forfatter til adskillige videnskabelige artikler og er en erfaren foredragsholder. Han er desuden forfatter til følgende bøger udgivet fra Gyldendals forlag:

 

  • Spørg dyrlægen om hesten
  • Hestens pasning og pleje
  • Gyldendals hestehåndbog

Forfatter Niels Tellerup

Niels Tellerup er dyrlæge til Dansk Varmblods årlige Hingstekåring i 16 år, til kåringer indenfor Dansk Varmblod, Dansk Sports Pony samt andre kåringer, væddeløbsbaner og internationale stævner. Ansvarshavende dyrlæge ved  VM for islandsheste og til DKKs årlige Verdensudstillingen for hunde.
Niels er selv aktiv militarytter...

Niels Tellerup - Aktiv Military Rytter

Alice Lindholm
Veterinærsygeplejerske

 

Jeg er uddannet hos dyrlægegruppen Midtvest i 2003, og bla. været ansat på Herning Dyrehospital.

Senere har jeg været ledende operations-sygeplejerske på både Greve og Gistrup dyrehospital. Det hele har givet mig har stor erfaring med både hest, hund.

Jeg har været rytter og stald-manager hos Ulrik Clemmensens /Hanni Toosbuy Kasprzaks. Dertil har jeg boet 4 år i Qatar Doha, hvor jeg udover job hos FL. Smidt, var ansat i en springstald hos Doha's internationale ryttere. Her hjalp jeg med daglig træning og pleje af staldens heste.

 

Jeg tilbyder bl.a. laser-behandling af din hest
- her på klinikken eller hjemme hos dig.

 

Jeg har rig erfaring med håndtering og behandling af heste, og vil altid yde mit bedste for at netop din hest har det godt, ved et besøg hos os!